Miercuri, de la 21:45, Arsenal şi Chelsea se întâlnesc în derby-ul etapei a 22-a din Premier League. FotbalTop.ro ţi-a pregătit cinci ponturi cu cote excelente pentru confruntarea de pe Emirates.

  • Arsenal se află pe poziţia a 6-a, cu 38 de puncte strânse în 21 de runde, şi vine după remiza dezamăgitoare de pe terenul lui West Brom, scor 1-1. De cealaltă parte, Chelsea e pe locul trei, cu 45 de puncte, şi soseşte în casa “tunarilor” cu un moral perfect în urma victoriei cu Stoke, scor 5-0.

În partida tur, Chelsea şi Arsenal s-au anihilat reciproc şi a ieşit un 0-0 dezamăgitor. Lucrurile vor sta cu totul altfel în partida din această seară şi spunem asta pentru că echipa lui Wenger este obligată să câştige. Arsenal e la şase puncte în spatele lui Liverpool, echipă aflată pe poziţia a patra, ultima care duce în Liga Campionilor, şi va trebui să joace totul pe cartea atacului.

Intră și tu în Partidul Pariorilor – pagina de Facebook unde găsești cele mai sigure ponturi!

Cum lupta pentru titlul este deja încheiată, City având un avans liniştitor, bătălia se va da doar pentru restul de trei locuri care duc la masa bogaţilor. United, Chelsea, Liverpool, Arsenal şi Tottenham sunt formaţiile care vor face totul pentru a prinde Top Four la finalul sezonului.

RECOMANDĂRILE NOASTRE:

Peste 0,5 goluri în prima repriză – cotă 1,35 la Unibet

Peste 5,5 cornere Arsenal – cotă 1,80 la Betano

Gol în ambele reprize – cotă 1,60 la Netbet

Ambele echipe marchează – cotă 1,66 la Unibet

Peste 9,5 cornere – 1,60 la Unibet

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here