Sursa foto: telekomsport.ro

Dintre toate echipele care activează în Liga I, CS U Craiova este singura care a marcat cel puțin o dată în fiecare meci. Este un amănunt care le dă încredere oltenilor înaintea derby-ului cu FCSB, programat duminică, de la ora 20:45.

Echipa lui Mangia are al treilea cel mai prolific atac din campionat, după FCSB și CFR Cluj. Totuși, nicio defensivă nu a reușit să-i facă față cu brio până acum. Indiferent de adversar, CS U a marcat măcar o dată. Interesant este că mai bine de jumătate din totalul celor 24 de goluri au purtat semnătura a doi fotbaliști: Băluță (7) și Gustavo (6).

De altfel, de-a lungul acestui sezon, Craiova a încheiat fără gol doar dubla manșă cu AC Milan, din preliminariile Europa League. În prezent, oltenii vin după o serie de patru victorii consecutive, toate obținute în deplasare și fiecare cu două goluri înscrise.

Ultima oară când CS U nu marca în campionat se întâmpla în stagiunea precedentă, pe 13 mai, culmea, tocmai într-o partidă cu FCSB. Acel 0-3 de pe Arena Națională a reprezentat totodată și ultimul joc în care Denis Alibec a înscris în Liga 1.

 

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here