În ultima perioadă, au tot apărut informații conform cărora Constantin Budescu ar urma să plece de la FCSB. Mijlocașul a făcut un sezon excelent în tricoul roș-albastru și a atras atenția cluburilor din străinătate.

Două cluburi din Turcia și o formație din Arabia Saudită sunt interesate de serviciile lui Budescu, fotbalist care are o clauză de reziliere de ”doar” trei milioane de euro. Și spunem ”doar”, pentru că în lotul FCSB-ului sunt jucători care au sume de despărțire de zeci sau chiar 100 de milioane de euro.

În prezent, la FCSB, Budescu are un salariu anual de 300.000 de euro, iar ofertele primite vorbesc despre sume duble. Budi e ademenit cu un salariu de 600.000 de euro în Turcia, dar și cu o prima de instalare frumoasă.

Becali știe că nu se poate bate cu o asemenea ofertă, dar știe planul prin care ar urma să-l țină pe cel mai bun fotbalist din lotul lui Dică în continuare la echipă.

FCSB trebuie să câștige campionatul și să meargă în Liga Campionilor, iar Budescu ar rămâne să joace fără probleme în continuare în Liga I. Dacă roș-albaștrii vor rata titlul, atunci este probabil ca mijlocașul să ia în calcul despărțirea de FCSB.

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here