Sursa foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Italienii de la celebrul site TuttoMercatoWeb au doar cuvinte de laudă la adresa celor mai buni puști din lotul Universității Craiova. 

TuttoMercatoWeb despre Andrei Burlacu

“Burlacu se numără printre revelaţiile lui Devis Mangia. Puştiul născut la Botoşani creşte de la meci la meci, graţie antrenorului italian, care îi foloseşte pe poziţia sa preferată. Selecţionerul Cosmin Contra îl urmăreşte pe jucător şi ia în calcul o posibilă convocare a acestuia la echipa naţională”

TuttoMercatoWeb despre Vladimir Screciu

“Acest puști l-a cucerit instant pe Mangia, care nu a ezitat să-l pună în centrul planului său tactic. Screciu este mijlocaș central la bază, cu foarte bune abilități defensive. De altfel, el poate juca și fundaș central la nevoie. Calitățile sale tactice și dorința de sacrificiu sun rare printre jucătorii născuți în 2000”

CITEȘTE ȘI:

Andrei Burlacu a împlinit pe 12 ianuarie vârsta de 21 de ani, dar are deja o experiență bună la nivelul Ligii 1. În acest sezon a bifat prezența în 17 meciuri, marcând patru goluri și oferind patru assist-uri. Vladimir Screciu (18 ani) a evoluat în 21 de meciuri oficiale pentru Craiova în actuala stagiune.

TuttoMercatoWeb este unul dintre cele mai celebre site-uri de transferuri la nivel internațional, acest brand existând încă de la începutul anilor 2000.

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here