UPDATE: Pariul oferit de FotbalTop.ro este CÂŞTIGĂTOR!!!

Sâmbătă, de la 19:30, Borussia Dortmund şi Bayern Munchen se întâlnesc în derby-ul campionatului din Germania. La finalul acestui articol găsim o cotă de 1,50, iar la finalul meciului sperăm să ne bucurăm împreună de un pont câştigător.

Dar să revenim în Bundesliga, acolo unde Borussia, care tocmai ce-a pierdut şefia în clasament după trei meciuri fără victorie, primeşte vizia liderului Bayern Munchen, formaţie care câştigă tot de trei partide încoace.

Pe lângă faptul că avem în faţă cele mai bune echipe din Germania, trebuie să notăm câteva aspecte importante. Dortmund, cu 27 de goluri, şi Bayern, cu 24 de goluri, sunt cele mai productive echipe din campionat. Cât despre apărări, gazdele au 11 goluri încasate, în timp ce Bayern a luat doar şapte goluri în primele zece runde.

Pentru că v-am simţit că sunteţi topiţi pe statistică, aruncăm o privire şi pe confruntările directe. În ultimele cinci meciuri directe disputate în campionat, Bayern s-a impus de trei ori, Dortmund a luat toate punctele o singură dată, în timp ce un duel s-a terminat frăţeşte, 0-0.

Dacă vrea să nu piardă campionatul încă din etapa a 11-a, atunci Dortmund ar face bine să câştige, dar meciul se anunţă unul extrem de complicat atunci când vine vorba de “soliste”. Tocmai de aceea, noi vă recomandăm să mergeţi pe goluri.

RECOMANDAREA NOASTRĂ:

Peste 2,5 goluri – cotă 1,50 la Unibet

1 Comentariu

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here