Sursa foto: Twitter

Biletul Zilei 4 ianuarie 2018 este format din meciurile care încheie etapa a 16-a din campionatul Portugaliei. 

Partida Atletico Madrid – Getafe este analizată deja, astfel că îți vom prezenta detalii strict despre celelalte două meciuri de pe bilet.

Pe 19 noiembrie, Juventus suferea o înfrângere neașteptată pe terenul Sampdoriei, scor 2-3. Multă lume se grăbea să critice atunci jocul campioanei Italiei, mai ales pe faza de apărare. Rezultatul? Juve a mai disputat zece meciuri oficiale de atunci, n-a mai pierdut niciunul și a încasat un singur gol. Are șase victorii consecutive în Sardinia, fiecare cu minimum două goluri marcate, deci nu trebuie să ne îndoim de 2 solist la acest meci. loto italia keno

Manchester City o înfruntă în Cupa Angliei pe Burnley, formație pe care o învingea cu 3-0 în campionat în urmă cu trei luni. Era o perioadă când Burnley juca bine în Anglia. Între timp a ajuns la cinci partide consecutive fără victorie. City e de neoprit: calificată în optimile Ligii Campionilor și cu titlul de campioană acontat în Premier League.

Pe teren propriu, “cetățenii” n-au mai pierdut vreun meci din decembrie 2016, când se înclinau 1-3 în fața lui Chelsea. Ultimele 14 partide le-au adus tot atâtea victorii.

Intră și tu în Partidul Pariorilor – pagina de Facebook unde găsești cele mai sigure ponturi!

1 Comentariu

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here