Sursa foto: betitaliaweb.it

Trei cote din fotbal formează biletul nostru de siguranță din 3 ianuarie 2018. Oferta de pariuri este decentă, așa că ne așteptăm la o zi profitabilă. 

Partidele cu rivala Juventus reprezintă un adevărat coșmar pentru Torino, care a câștigat un singur meci direct împotriva rivalei sale în ultimii 18 ani! Acel succes a venit pe teren propriu, în aprilie 2015, într-un moment când Juve era sigură de titlu în Serie A. În rest, multe eșecuri pentru Torino, mai ales în deplasare, acolo unde rareori se întâmplă să marcheze.

Benfica – Sporting e meciul zilei în fotbalul european. Gazdele au trei puncte în minus față de marile rivale din Portugalia, dar pot recupera handicapul chiar miercuri seara. Va fi un duel de la distanță și între golgheterii Jonas (18) și Bas Dost (13). Mizăm pe varianta 1X. Benfica are o serie de 30 de partide consecutive fără înfrângere acasă, în campionat, timp în care a bifat 27 de victorii și trei remize!

Atletico a avut noroc în Cupa Regelui. Se va duela în dublă manșă pentru calificarea în sferturi cu o echipă de mijlocul clasamentului în Liga a 3-a. Jucăm 2 solist fără să stăm pe gânduri, emulația fiind mare în rândul madrilenilor, după ce aceștia au realizat zilele precedente primele lor transferuri oficiale, interdicția primită din partea FIFA expirând.

Intră și tu în Partidul Pariorilor – pagina de Facebook unde găsești cele mai sigure ponturi!

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here