Sursa foto: origos.hu

Biletul Zilei 23 februarie 2018. Pentru ziua de vineri ne concentrăm pe trei partide care ne vor dubla investiția fără prea mari bătăi de cap.

BILETUL ZILEI 23 FEBRUARIE 2018

Craiova – Timișoara / 1 / cotă 1,35
Mainz – Wolfsburg / gazdele marchează / cotă 1,25
La Coruna – Espanyol / oaspeții marchează / cotă 1,35
cotă finală: 2,28

Universitatea Craiova are nevoie neapărată de victorie în meciul cu Timișoara pentru a pune presiune pe CFR și FCSB înainte de intrarea în playoff. Oaspeții traversează o formă slabă, în timp ce trupa lui Mangia vine după două victorii la limită, 1-0, cu Sepsi și Voluntari. În tur, pe Bega, Craiova s-a impus cu 2-0. Oltenii se vor impune și azi.

Mainz și Wolfsburg au parte de un sezon dezamăgitor în Bundesliga, iar salvarea de la retrogradare este obiectivul principal. Trupa lui Maxim are o șansă importantă de a lua toate punctele azi pentru că Wolfsburg are grave probleme de lot. Oaspeții nu pot cont pe nouă jucători importanți.

Andone și Deportivo La Coruna au un an modest, iar venirea lui Seedorf n-a adus și victoriile. În meciul cu Espanyol se pun toate speranțele gazdelor, dar trupa din Barcelona este destul de periculoasă, chiar dacă și ea, de asemenea, are o stagiune teribilă.

Intră și tu în Partidul Pariorilor – pagina de Facebook unde găsești cele mai sigure ponturi!

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here