Biletul Zilei 22 februarie 2018. Pentru ziua de joi ne concentrăm pe trei partide din Europa League, iar dacă lucrurile vor decurge așa cum ne așteptăm și vom avea parte de goluri, atunci ne vom mări miza de cinci ori.

BILETUL ZILEI 22 FEBRUARIE 2018

Lazio – FCSB / Peste 2,5 goluri / cotă 1,85
Leipzig – Napoli / Peste 2,5 goluri / cotă 1,75
Atalanta – Dortmund / Peste 2,5 goluri / cotă 1,55
cotă finală: 5,01

Pornim nebunia golurilor din Europa League cu meciul la care se va uita aproape toată România. Lazio – FCSB pornește de la 0-1, scor înregistrat în prima manșă pe Arena Națională, iar italienii sunt obligați să marcheze pentru a întoarce soarta calificării. Este greu de crezut că steliștii vor reuși să scape fără gol primit, dar există și șansa de a puncta pe contraatac. Un meci deschis, cu multe reușite.

Napoli a pierdut cu 3-1 meciul tur, de pe San Paolo, cu Leipzig, iar liderul din Serie A are nevoie de o prestație perfectă pentru a merge mai departe. Napoletanii par mai degrabă interesați de campionat, dar Sarri nu-și va bate joc de returul din Germania. Ne așteptăm la o confruntare spectaculoasă, cu minimum trei reușite.

Finalul fericit al biletului vine din Italia, acolo unde Atalanta și Dortmund nu mai au motive să stea în defensivă. Meciul tur s-a închis la 3-2 pentru Borussia, iar italienii vor ataca din primul minut. Cum Dortmund nu este nici pe departe o echipă care să se apere, partida va fi una deschisă, cu multe faze de poartă și cu goluri de ambele părți.

Intră și tu în Partidul Pariorilor – pagina de Facebook unde găsești cele mai sigure ponturi!

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here