Sursa foto: flipboard.com

Biletul Zilei 20 februarie 2018. Pentru ziua de marți mergem pe cele două partide din Liga Campionilor, iar cota finală strânsă ne va mări banii investiți de peste trei ori.

BILETUL ZILEI 20 FEBRUARIE 2018

Chelsea – Barcelona / 2 / cotă 2,20
Bayern – Beșiktaș / PR1 / cotă 1,45
cotă finală: 3,19

Ziua de marți are în prim-plan cele două partide din Liga Campionilor, iar Biletul Zilei nu avea cum să evite astfel de confruntări. Derby-ul zilei vine de la Londra, unde Chelsea primește vizita Barcelonei. Istoria zbuciumată a confruntărilor directe va produce un nou meci tensionat pe Stamford Bridge. Ținând cont de formă, de valoare și de… Messi, catalanii pornesc cu prima șansă la calificare. Noi îi vedem în stare să câștige ambele manșe.

În cealaltă ”dublă”, Bayern o întâlnește pe Beșiktaș, iar casele de pariuri oferă un modest 1,15 pentru victoria gazdelor și un teribil 1,30 pentru minimum trei goluri marcate în meci. Se vor întâmpla, mai mult ca sigur, ambele lucruri, dar noi vom risca puțin pentru o cotă mai generoasă. Un avantaj încă de la pauză al lui Bayern este foarte probabil, iar cota de 1,45 n-are cum să ne scape.

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here