Sursa foto: zimbio.com

Biletul zilei 11 ianuarie 2018 conține două meciuri din fotbal. Îți propunem o partidă din Cupa Regelui Spaniei și un alt amical internațional. 

Deși stă bine în clasament, departe de locurile retrogradabile, Hannover are golaveraj negativ. Atacul nu merge rău – 24 de goluri înscrise în 17 etape. Defensiva reprezintă punctul nevralgic al acestei echipe, cu 26 de goluri încasate. Apărarea lui Mainz este încă și mai slabă, oaspeții de astăzi încasând 28 de goluri. Totuși, Mainz se laudă cu faptul că a marcat de fiecare dată în ultimele șase deplasări făcute la Hanovra.

Uitându-ne atent pe istoricul meciurilor directe, vom observa că Monaco nu a pierdut niciodată la Montpellier în ultimii 20 de ani! O singură dată s-a întâmplat în această perioadă să nu marcheze. Montpellier joacă bine acasă în acest sezon, unde forțele PSG, Lyon și Marseille n-au reușit să câștige.

De la înfrângerea cu Manchester City, din 30 septembrie, Chelsea nu a mai pierdut acasă, înregistrând nouă victorii și trei remize în această perioadă. Leicester nu se simte deloc bine pe Stamford Bridge, unde nu a mai câștigat din 2000. “Vulpile” au rămas deja fără obiectiv în actuala stagiune, diferența față de locurile de cupe europene fiind la fel de mare precum cea față de locurile retrogradabile.

 

Intră și tu în Partidul Pariorilor – pagina de Facebook unde găsești cele mai sigure ponturi!

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here