Sursa foto: desktopimages.org

Biletul zilei de duminică este format din tre meciuri de fotbal. Ți-am selectat partide din campionatele României, Turciei și Spaniei.

Craiova, echipă cu pretenții de titlu, are o cotă mai mult decât bună în compania unei formații modeste din Liga 1, Sepsi. Oltenii au debutat în 2018 cu o remiză spectaculoasă pe terenul lui Dinamo, scor 2-2. Echipa lui Mangia a condus de fiecare dată, însă pe final a fost aproape de a pierde jocul. Pe Sepsi a întâlnit-o de două ori în acest sezon, o dată în campionat și o dată în Cupa României. Ambele partide s-au terminat cu victoria oltenilor.

Echipa lui Marius Șumudică joacă în această rundă din Turcia cu Sivasspor. Nu merită riscat un pariu pe 1 solist, însă dubla 1X reprezintă o variantă de încredere. Sivas a câștigat o singură dată în ultimii 18 ani pe terenul lui Kayseri! În fine, cel de-al treilea pronostic de pe biletul nostru de siguranță este unul clasic: victorie Barcelona. Catalanii au o partidă ce se anunță ușoară pe Camp Nou cu Getafe. Madrilenii au pierdut ultimele două jocuri disputate pe terenul Barcelonei cu același scor: 0-6!

Intră și tu în Partidul Pariorilor – pagina de Facebook unde găsești cele mai sigure ponturi!

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here