Bilet VIP 17 august 2018. Vrei să joci la pariuri un bilet de cotă mică și miză ceva mai mare? Atunci avem soluția ideală pentru tine.

Reims – Lyon / peste 1,5 goluri / cotă 1,30
Poli Iași – Botoșani / peste 1,5 goluri / cotă 1,50

Întâlnirile dintre Reims și Lyon au fost întotdeauna spectaculoase, iar partida din această seară nu ar trebui să fie o excepție. Reims a început sezonul cu o victorie, scor 1-0, cu Nice, în timp ce Lyon a câștigat cu 2-0 meciul cu Amiens. În ultimele trei confruntări directe de pe terenul lui Reims, Lyon a reușit să se impună de două ori, în timp ce Reims a câștigat o singură dată, iar fiecare partidă a adus minimum două reușite.

Pentru a doua partidă de pe Biletul VIP de vineri, 17 august, venim în Liga I, acolo unde Poli Iași și Botoșani dau startul etapei cu numărul cinci. Ieșenii sunt într-o situație slabă, cu două egaluri și două înfrângeri în primele patru runde. De cealaltă parte, Botoșani a început excelent, cu o victorie și trei remize cu adversari complicați. Mizăm și aici pe minimum două goluri, mai ales că trupa lui Stoican nu-și permite un nou pas greșit în Liga I.

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here