UPDATE: Pariul oferit de FotbalTop.ro este CÂŞTIGĂTOR!!!

Vineri, de la 20:45, Astra Giurgiu primeşte vizita celor de la CSU Craiova, într-o partidă din cadrul etapei a 17-a din Liga I. La finalul acestui material îţi vom răsplăti răbdarea cu un pariu de cotă 1,55.

După un început fantastic de sezon, Astra nu se mai regăseşte în campionat. Trupa lui Edward Iordănescu nu a mai câştigat de şase etape, perioadă în care a bifat trei înfrângeri şi trei remize. Chiar şi-aşa, giurgiuvenii încă sunt pe loc de playoff, cu 24 de puncte acumulate.

De cealaltă parte, oltenii lui Mangia vin la Giurgiu după umilinţa suferită în derby-ul cu FCSB. Au luat cinci goluri şi au ratat şansa de a trece pe primul loc, iar Craiova merge pe terenul Astrei cu un singur gând: recuperarea celor trei puncte pierdute la Severin.

Să facem o incursiune şi prin zona confruntărilor directe. Ultima partidă disputată la Giurgiu s-a terminat fix cum a început, 0-0, în timp ce dacă lărgim orizontul vedem că în ultimele cinci întâlniri faţă în faţă, craiovenii s-au impus doar o singură dată. Am mai consemnat două victorii pentru Astra şi două remize.

RECOMANDAREA NOASTRĂ:

Peste 0,5 goluri în prima repriză – cotă 1,55 la Winmasters

1 Comentariu

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here