Sâmbătă, de la 19:30, Arsenal şi Chelsea se întâlnesc în finala Cupei Angliei. “Tunarii” au şansa perfectă de a mai îndulci un sezon dezamăgitor, în care au ratat accesul în Liga Campionilor, în timp ce trupa lui Conte poate încheia în stil de mare campioană un an absolut senzaţional pentru ei.

  • Am putea vorbi de ultimul meci al lui Arsene Wenger la Arsenal, însă un succes pe Wembley l-ar face, în proporţie de 99%, să mai adauge un an în funcţia de manager al alb-roşilor. Un lucru interesant este acela că supremaţia lui Chelsea s-a născut fix după un meci cu Arsenal, când albaştrii lui Conte au fost distruşi pe Emirates, scor 0-3.

De atunci, Conte a schimbat sistemul, s-a reîmprospătat cu trei fundaşi centrali, la fel cum juca la Juventus, iar Chelsea a fost de neoprit. Victorii pe linie şi un titlu obţinut la pas, în condiţiile în care, după primele etape, Abramovici căuta intens un antrenor pentru a-l înlocui pe Conte.

Se mai spune că o finală se câştigă, nu se joacă, aşa că s-ar putea să nu avem parte de-un meci mult prea deschis. Spuneam de presiunea fantastică pe care Wenger o are înaintea jocului, aşa că există şansa de a nu vedea două echipe debordând în faza ofensivă. Desigur, un gol rapid ar putea schimba radical situaţia.

ÎNTÂLNIRILE DIN PREMIER LEAGUE

În actuala ediţie, Arsenal şi Chelsea şi-au împărţit victoriile, ambele echipe reuşind să marcheze trei goluri în meciurile pe care şi le-au adjudecat. Am avut 3-0 pentru “tunari” în tur, şi 3-1 pentru Chelsea în retur. Ce va fi în finala Cupei Angliei?

RECOMANDĂRILE NOASTRE:

Cel puţin un gol în prima repriză – cotă 1,40

Chelsea câştigă trofeul – cotă 1,55

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here