Cosmin Contra a tras un semnal de alarmă cu câteva zile înainte de meciul României cu Suedia. Selecționerul echipei naționale e îngrijorat de starea gazonului de la Craiova și ia în calcul un scenariu incredibil.

Poate există posibilitatea ca la antrenamentul oficial, dacă gazonul va arăta aşa, atunci poate echipa Suediei, calificată la Mondial, va refuza să joace pe un asemenea teren. Nu vrem să se întâmple lucrul ăsta. Fac un apel pe această cale ca oamenii care se ocupă de gazon să facă tot posibilul ca terenul să fie bun de joc”, a spus Contra pentru Telekom Sport.

Presiunea pusă de FRF ar putea duce la o măsură extremă din partea celor din Craiova: schimbarea gazonului. Ar avantaja atât echipa națională, care va avea gazon bun cu Suedia, dar și pe Știința, echipă care este în mod clar pusă în dificultate de calitatea teribilă a terenului.

Rămâne acum de văzut dacă oficialii oltenilor vor risca să schimbe acum gazonul sau dacă vor lăsa în continuare această suprafață, cu riscul accidentărilor și al evoluțiilor tot mai grele de acasă.

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here