Cu copiii în Cupa României! Nicolae Dică a fost obligat să aducă jucători de la echipa pentru a avea cu cine să joace meciul cu Unirea Alba Iulia. Nu are fundași centrali apți!

Dică a mai apelat la jucători de la echipa a doua atunci când a fost vorba de meciuri din Cupa României, considerate ceva mai ușoare și când a vrut să-și menajeze titulari. Acum însă e obligat să aducă juniori. Nu are niciun fundaș central disponibil pentru meciul de la Zlatna! Bogdan Planic este ultimul intrat pe lista indisponibililor pentru partida de Cupă – sârbul acuză dureri la genunchi, anunță Digisport. Deja accidentați erau Bălașa, care s-a lovit în meciul cu Dunărea Călărași și va sta două luni și Momcilovic, care luni a suferit o recidivă a accidentării din turul cu Hajduk Split.

Chiar dacă ceea ce a pățit Planic nu este extrem de grav, Dică a hotărât să-l menajeze, pentru a-l avea disponibil pentru meciul de la Târgu Mureș, cu Hermannstadt.

Tehnicianul i-a chemat în loc pe fundașii echipei a doua Ștefan Cană și Marian Botezatu. Cei doi nu vor fi trimiși din primul minut. Fără soluții de la echipa mare, Dică va improviza în centrul apărării. Va avea de ales dintre  Nedelcu, Morais şi Filip.

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here