Sâmbătă, de la 19:00, AC Milan şi Juventus îşi dau întâlnire pe San Siro, în derby-ul etapei cu numărul 11 din Serie A. Casele de pariuri îi indică drept favoriţi pe torinezi, dar noi vă vom recomanda un pariu care se fereşte de verdicte şi mizează pe goluri.

Milan şi Juventus n-au nici pe departe sezonul pe care şi-l imaginau. Trupa lui Montella scârţâie din toate încheieturile, iar scaunul tehnicianului se clatină teribil. Un eşec în această seară l-ar trimite direct la făcut bagaje. Apoi, de cealaltă parte, Allegri are viaţă grea la Torino. Acuzat că s-a certat cu mai toate vedetele din echipă, antrenorul va trebui să se împace cu toată lumea fix într-un derby cu fosta sa echipă, chiar pe San Siro.

  • Rossonerii sunt pe locul opt în clasament, cu doar 16 puncte strânse în zece jocuri, iar Milan a încheiat recent o serie catastrofală de rezultate nefaste cu o victorie la scor pe terenul lui Chievo, scor 4-1. De cealaltă parte, Juventus e pe locul trei, cu 25 de puncte, cu unul mai puţin decât Inter şi la trei lungimi distanţă faţă de liderul Napoli.

Dacă aruncăm puţin privirea pe statistica înregistrată în confruntările directe, observăm că Milan şi-a câştigat ultima întâlnire directă pe teren propriu cu Juve, scor 1-0, dar le cedase pe cele două de dinainte fără să înscrie vreun gol.

Milanezii sunt fără Bonaventura, Conti, Calabria (accidentaţi) şi Bonucci (suspendat), în timp ce la capitolul absenţe Juventus îi pune pe listă pe Howedes şi Benatia (accidentaţi).

Treaba stă în felul următor. La cum a arătat în acest start de sezon, Milan ar face o eroare imensă dacă s-ar apăra. Nu ştie s-o facă, iar atunci când alege aşa ceva, se lasă rău de tot. Montella are nevoie disperată de victorie, aşa că gazdele vor trebui să atace. Cât despre Juve, e greu de crezut că nu va reuşi să străpungă măcar o dată defensiva rossoneră.

RECOMANDAREA NOASTRĂ:

Ambele echipe marchează – cotă 1,90 la Winmasters

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here