VIDEO: S-au calificat, dar i-au îngropat pe pariori! Cota de 1,35 pe care australienii au distrus-o în meciul cu Siria

Australia s-a chinuit teribil cu Siria, în barajul de calificare la Mondialul din Rusia, iar calificarea a venit abia în reprizele de prelungiri. A fost 1-1 în tur, 1-1 în 90 de minute din retur şi 2-1 la finalul celor 120 de minute, iar “cangurii” mai au acum un singur obstacol în drumul spre turneul final din 2018.Totuşi, cum se poate ca favorita să se califice şi pariorii să fie nefericiţi? Simplu. După cum prea bine ştiţi, pariurile se împart între timp regulamentar şi prelungiri, iar australienii au avut nevoie de a doua variantă pentru a ieşi învingători.

Astfel, cota de 1,35 luată de mulţi pariori pentru victoria Australiei în timp regulamentar a fost necâştigătoare. A ieşit, în schimb, cota de 5,50 dată pentru un rezultat de egalitate, total surprinzător dacă ţinem cont de valoarea celor două formaţii.

Mai inspiraţi au fost cei care au urmărit LIVE partida şi au mizat în timp real pe calificarea “cangurilor”. La Unibet, înainte de startul reprizelor de prelungiri, Australia avea cotă 2,20 pentru a se impune înainte de penalty-uri şi 1,50 pentru a trece mai departe, indiferent de modul în care obţine calificarea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *