Pariul oferit la Stoke-Chelsea a fost câştigător. Cotă de 1,65 pe care nu aveai voie să n-o joci

UPDATE: Chelsea s-a impus cu 4-0 pe terenul lui Stoke, iar pariul oferit de FotbalTop.ro a fost câştigător

Sâmbătă, de la ora 17:00, Chelsea merge pe terenul lui Stoke, într-o confruntare din cadrul etapei a şasea din Premier League. La finalul acestui material veţi găsi un pariu de cotă 1,65.Gazdele traversează o formă slabă în campionat, iar după succesul surprinzător cu Arsenal, scor 1-0, n-au mai simţit gustul victoriei. Au fost două egaluri la rând, cu WBA şi United, şi o înfrângere pe terenul lui Newcastle.

De cealaltă parte, trupa lui Conte e pe locul 3, cu 10 puncte după primele cinci runde şi soseşte pe arena lui Stoke în urma remizei fără goluri din derby-ul cu Arsenal.

  • Dacă dăm o fugă la istoria confruntărilor directe cu Stoke gazdă, atunci observăm că Chelsea s-a impus de trei ori, în timp ce două jocuri au fost adjudecate de “olari”.

Înainte de a vă oferi pariul nostru pentru acest joc, trebuie să reţinem câteva aspecte extrem de importante. Drinkwater, Luiz şi Pedro nu vor juca pentru Chelsea, în timp ce la Stoke nu vor putea fi folosiţi Affelay, Cameron, Ireland, Haugaar, Ngoy (accidentaţi) şi Zouma (clauză împrumut).

RECOMANDAREA NOASTRĂ:

Chelsea câştigă – cotă 1,65 la Fortuna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *