O băLĂRIE de echipă! FCSB vrea în Ligă, dar Budescu e singurul fotbalist pus în teren de Dică

FCSB, că dacă joci aşa eşti FCSB, indiferent de câţi suporteri îţi vin la meci, şi-a distrus în mare proporţie şansele de calificare în playoff-ul Ligii campionilor, după un 2-2 de toată jena cu Plzen, pe Arena Naţională.

După rateul colosal dat de Reghecampf în ultimul mandat, mă gândeam că Dică n-ar avea ce să facă mai rău, în condiţiile în care Becali i-a adus cam tot ce era mai bun prin campionat. Numai că Nic, că aşa am înţeles că-l strigă jucătorii, se crede “magician” după o promovare prin liga a treia cu o echipă din Piteşti şi are impresia, brusc, că Junior Morais, om care toată viaţa lui a jucat fundaş stânga, e ideal ca mijlocaş central. DEZASTRU!

Tot Dică se trezeşte să-l readucă în echipă, tot fundaş dreapta, pe Enache. Cum să nu-ţi dai seama, tu care eşti acolo, implicat, că băiatul ăsta e ZERO BARAT ca fundaş?! Nu poate, nu ştie. Bă şi dacă nu te prinzi, atunci aminteşte-ţi că Şumudică l-a dat la prima ofertă, ba chiar s-a bucurat că a scăpat de Enache. Mă, poate aşa te mai salvezi. DEZASTRU!

Vă dă Becali o temă, ţie MM şi ţie Dică, să bifaţi un singur transfer, că pe restul le face el fără să vă întrebe nici măcar la mişto. Şi vă ziceţi să aduceţi un fundaş central. Şi nu o potriviţi. Jucaţi cu Larie, un fel de mort-în-cadă, care v-a ucis titlul în sezonul trecut şi care acum vă ucide prezenţa în Liga Campionilor. Îl mai aveţi pe Bălaşa, care e şi el pe acolo şi în rest NU mai aveţi nimic. Dar l-aţi dat repede afară pe Tamaş, că era greu de controlat. DEZASTRU!

La astea trei probleme uriaşe, pe care le vede toată lumea, se mai adaugă şi gafa lui Niţă, iar calificarea e PA! Nu că ar fi o catastrofă acest 2-2, ci pentru că FCSB nu joacă NIMIC şi pentru că Budescu s-a accidentat. În fapt, jucătorii au pierdut calificarea încă din minutul 70, când singurul fotbalist din echipă a trebuit să iasă de pe teren. Acolo, când Costică face semn de schimbare, Plzen se califică mai departe.

One thought on “O băLĂRIE de echipă! FCSB vrea în Ligă, dar Budescu e singurul fotbalist pus în teren de Dică

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *