Pariul propus de FotbalTop.ro la meciul Viitorul-APOEL este CÂŞTIGĂTOR! Ţi-am oferit gratis o cotă de 2,00

UPDATE: După 45 de minute, Viitorul şi APOEL s-au aflat la egalitate, scor 0-0, iar pontul oferit de FotbalTop.ro este CORECT!!!

Miercuri, de la 21:00, Viitorul debutează în Liga Campionilor. Campioana României o întâlneşte pe APOEL, la Ovidiu, în prima manşă a dublei din turul trei. Echilibrul acestei confruntări ne poate aduce un câştig foarte bun la pariuri.

Agenţiile prevăd un meci destul de închis între Viitorul şi APOEL, iar acest scenariu e foarte probabil. E prima manşă, aşa că echipele vor fi destul de timide, însă problema noastră e aceea că Viitorul e într-o formă catastrofală, lucru observat în meciul cu CFR Cluj.

  • Viitorul are 2,55 pentru victorie, egalul e cotat la 3,10, iar succesul celor de la APOEL e pus de agenţii lângă o cotă de 2,80.

Florinel Coman şi Eric vor fi pe banca de rezerve doar, după cum a anunţat Hagi, iar campioana României nu cred că va apăsa din prima pedala de acceleraţie. De fapt, sincer, s-ar putea să încerce un relanti, căci e mai bun un 0-0 decât un … 2-2. Steliştii ştiu despre ce vorbesc.

RECOMANDAREA NOASTRĂ:

Egal la pauză – cotă 2,00 la Unibet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *