Cauți azi un pont sigur ? Iată o cotă de 1,52 garantată de statistică la meciul Dinamo – Anzhi

În lipsa meciurilor din campionatele de prim-rang al Europei, ”meniul” zilnic al pariorilor este încărcat cu multitudinea de meciuri amicale jucate de echipele care au început deja pregătirile în perspectiva noului sezon competițional.

  • Și azi, pe harta amicalelor avem zeci de meciuri extrem de interesante. Pentru Pontul Zilei am ales o cotă destul de bună de la un meci cu implicații românești.

De la ora 18:00, Dinamo București întâlnește echipa rusă Anzhi Mahacikala, cea care a terminat pe locul al 12-lea în sezonul trecut în campionatul intern. Conform ultimelor informații, Cosmin Contra va miza azi pe echipa tip, din care nu vor lipsi nici noile achiziții ale ”câinilor”, fundașul central grec Katsikas şi mijlocașul portughez Salomao.

Cumulat, cele două echipe au susținut până acum 9 meciuri de verificare în cantonament. Cu excepția unui singur meci, Dinamo – Lok. Zagreb 0-1, în toate am avut dueluri în care ambele echipe au marcat. Din acest motiv considerăm că și azi vom avea un meci cu gol de fiecare parte!

RECOMANDAREA NOASTRĂ:

Ambele marchează – cotă 1,52 la Unibet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *