Încep meciurile tari la Cupa Confederaţiilor! Îţi dublezi banii cu un pariu simplu şi bun la Portugalia-Mexic

Duminică, de la ora 18:00, Portugalia şi Mexic se vor întâlni într-unul dintre cele mai aşteptate şi interesante meciuri de la Cupa Confederaţiilor. Casele de pariuri au o ofertă bogată pentru această întâlnire, iar noi avem pentru tine, la finalul acestui material, o cotă de 2,00 numai bună de pus pe bilet.

  • 18:00 | Portugalia-Mexic | 2,00 | 3,45 | 4,20

După cum puteţi observa, agenţiile aruncă Portugalia în zona favoritei pentru această partidă, însă meciul nu va fi unul atât de uşor pe cât s-ar gândi fanii lui CR7. Campioana europeană are în faţă un adversar incomod şi are mult de muncă pentru a-şi asigura victoria.

ÎNTÂLNIRI DIRECTE

Portugalia şi Mexic s-au confruntat doar de două ori până în prezent, iar de fiecare dată s-au impus ibericii. Mai întâi în 2006, la Campionatul Mondial, când Portugalia a câştigat cu 2-1, iar apoi ceva mai recent, în 2014, într-o partidă de verificare câştigată la limită de portughezi, scor 1-0.

CRISTIANO vs CHICHARITO

Cei de la FIFA i-au pus faţă în faţă pe Cristiano Ronaldo şi Chicharito Hernandez, iar “duelul cifrelor” îl puteţi vedea mai jos:

RECOMANDAREA NOASTRĂ:

Portugalia câştigă – cotă 2,00 la Fortuna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *