Trei ponturi CORECTE oferite la Dinamo-FCSB! Ce cote am prins pe bilet

UPDATE: Dinamo a câştigat cu 2-1 meciul cu FCSB, iar FotbalTop.ro a reuşit să ofere trei ponturi câştigătoare, la cote excelente!

Luni, de la 20:30, se joacă Dinamo-FCSB, meci care poate decide lupta la titlu în Liga I sau, în funcţie de rezultat, poate transforma ultimele două runde din playoff într-o cursă în trei pentru trofeu.

Concret, Dinamo îşi joacă ultima şansă pentru prima poziţie. Dacă va câştiga, atunci trupa lui Contra va face 36 de puncte şi va ajunge la două lungimi distanţă de FCSB şi Viitorul, ambele cu 38 de puncte în prezent. De cealaltă parte, dacă roş-albaştrii se vor impune vor ajunge la 41 de puncte, cu trei mai mult decât echipa lui Hagi şi cu opt decât locul trei, ocupat de Dinamo.

Se joacă, aşadar, cu trofeul pe masă, o încărcătură suplimentar pentru un derby şi-aşa destul de tensionat, în special de la venirea lui Cosmin Contra.

În tur, tot pe Arena Naţională, FCSB s-a impus cu 2-1, după golurile lui Alibec şi Boldrin, întrerupând astfel o serie de zece partide în care nu reuşiseră să câştige în faţa dinamoviştilor.

COTELE LA PARIURI

  • 3,30 are Dinamo la victorie
  • 3,25 primeşti la egal
  • 2,50 este cota Stelei

RECOMANDĂRILE NOASTRE:

Egal la pauză sau la final – cotă 1,55 la Fortuna

Ambele echipe marchează – cotă 1,87 la Unibet

Cel puţin un gol în prima repriză – cotă 1,45 la Unibet

Alibec reuşeşte să înscrie – cotă 2,75 la Unibet

Se marchează în ambele reprize – cotă 1,85 la Superbet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *