Surpriză imensă în Spania! Sevilla se face de râs cu Leganes

Sevilla a terminat, cu mult noroc, la egalitate cu Leganes, scor 1-1, într-o partidă în care andaluzii au jucat catastrofal. Cu ceva mai multă atenţie, oaspeţii puteau da lovitura, în special pe finalul întâlnirii.

  • 1,55 era cota pentru o victorie a Sevillei
  • 4,75 a fost cota pentru un rezultat de egalitate

Ameţit de interesul Barcelonei pentru el, tovarăşul Sampaoli i-a lăsat pe fotbalişti pe bancă sau, în cazul lui Nasri, în afara lotului, şi a trimis nişte băieţi plictisiţi în primul “11” contra celor de la Leganes. Oaspeţii n-au avut cum să refuze o asemenea şansă, iar în minutul 3 aveau deja 1-0, după o fază de cascadorii râsului în apărarea Sevillei.

Jovetici, cu două minute înainte de pauză, mai salvează din onoare şi face 1-1, iar toţi sperau că va fi genul de meci în care favoriţii joacă absolut oribil, dar vor reuşi să câştige. Numai că Sevilla a jucat mult mai prost după pauză, deşi te-ai fi gândit că aşa ceva nu există, şi numai norocul şi neinspiraţia la finalizare i-a făcut pe cei de la Leganes să nu ia toate punctele azi.

În rest, pariorii care au mizat pe succesul gazdelor şi-au aruncat deja biletele la coş… iar marţi vor ţine cu Leicester 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *