Chelsea, Steaua, Brugge şi Villarreal, favorite “otrăvite” pentru pariori

Ziua de duminică a fost una grea pentru pariori, după ce patru favorite clare s-au împiedicat atunci când puţină lume se aştepta la paşi greşiţi.

Se spune că lucrurile proaste se cunosc de la început, iar mulţi dintre jucători şi-au mototolit biletele încă de la prânz, după ce Villarreal a făcut doar 1-1 cu Malaga.

Chelsea îşi intră în rol imediat şi bifează acelaşi rezultat cu Burnley, 1-1, deşi a reuşit să deschidă scorul încă din primele minute, iar egalitatea a fost restabilită destul de devreme. Trupa lui Conte n-a vrut însă să omoare suspansul în Anglia.

Club Brugge, liderul din Belgia, este învinsă de Lokeren, scor 0-1, într-o partidă în care s-a jucat pe “2” la greu, dar a ieşit un “1” de toată frumuseţea. Mă rog, frumuseţea pentru casele de pariuri… sau pentru cei care au avut surpriza pe bilete.

Catastrofa finală a venit din Liga I, acolo unde Steaua, deşi cumpără tot ce au alţii mai bun, s-a făcut de râs cu Voluntari. S-a terminat 2-2, după un penalty transformat în ultimele minute de Gnohere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *