Liga I/ Bistriţa-Craiova 2-1: Oltenia la minim

liga1-gamebookersGloria Bistriţa a învins cu scorul de 2-1 pe Universitatea Craiova şi iese, cel puţin pentru moment, din zona nisipurilor mişcătoare ale Ligii I.

Craiova a deschis scorul în minutul 3, atunci când Florin Costea l-a învins din interiorul careului pe Albuţ. Gazdele nu s-au pierdut cu firea şi au egalat în minutul 30 al partidei în urma unei lovituri de pedeapsă transformate fără emoţii de Moraes.

Bistriţenii au dat lovitura în minutul 69. Ciprian Petre l-a găsit excelent pe Hora, iar acesta a adus-o pe Gloria în avantaj cu un şut din interiorul suprafeţei de pedeapsă.

Finalul a fost extrem de tensionat. Albuţ a văzut al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat şi, pentru că Şumudică făcuse toate modificările, în poarta bistriţenilor a intrat Hora.

Chiar şi aşa, Universitatea Craiova nu a reuşit să înscrie golul egalizator, rămânând în subsolul clasamentului, cu 21 de puncte acumulate. De cealaltă parte, Bistriţa face 27 de puncte şi părăseşte deocamdată ultimele poziţii ale ierarhiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *