Cupa Confederaţiilor/ Kaka aduce victoria Braziliei în ultimul minut (VIDEO)

kaka-marcheaza-contra-egiptuluiBrazilia a început în forţa Cupa Confederaţiilor şi a învins Egiptul într-un meci cu multe goluri şi cu toate ingredientele necesare unei partide spectaculoase.

Aşa cum era de aşteptat, pionul principal al meciului a fost nimeni altul decât noul fotbalist al lui Real Madrid, Kaka. În minutul 5, atunci când colegii şi adversarii din teren abia se obişnuiau cu gazonul, brazilianul a arătat de ce Florentino Perez a plătit 67 milioane de euro pentru a beneficia de serviciile sale din sezonul viitor, şi a deschis scorul după o fază individuală de mare spectacol.

Patru minute mai târziu avea să vină, însă, egalarea egiptenilor, Zidan marcând cu capul după o centrare venită de la Aboutrika. Şi pentru ca meciul să crească din ce în ce mai mult în spectaculozitate, Luis Fabiano şterge zâmbetul de pe feţele campionilor Africii în minutul 12, readucând naţionala ţării sale în avantaj. Până la pauză, partida s-a jucat la ambele porţi, brazilienii reuşind să şi marcheze în minutul 37 prin Juan.

3-1 la pauza, iar Brazilia se îndrepta spre un debut cu dreptul la Cupa Confederaţiilor.

Se spune, însă, că un meci de fotbal lipsit de dramatism îşi pierde din spectacol. Dar la partida Egipt – Brazilia spectacol a fost din belşug. Astfel, după ce egiptenii au egalat numai în 2 minute prin Shawky (54) şi acelaşi Zidan (55), Kaka a adus victoria pentru Brazilia în ultimul minut de joc, din penalty. Brazilienii înving cu scorul de 4-3 şi debutează cu dreptul la Cupa Confederaţiilor.

One thought on “Cupa Confederaţiilor/ Kaka aduce victoria Braziliei în ultimul minut (VIDEO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *