Culmea oltenilor :)

stadion-fc-caracal-parcŞtiţi care este culmea oltenilor? Sau mai bine zis a craiovenilor? Să investească milioane de euro într-un stadion, iar peste numai un an să rămână fără el.

După ce Adrian Mititelu a modernizat în totalitatea stadionul “Ion Oblemenco”, primarul Solomon nu vrea să-i prelungească contractul scadent la începutul anului viitor. Astfel, patronul celor de la Craiova şi-a luat măsuri încă de pe acum şi a cerut celor de la FRF să omologheze stadionul din Caracal, ca posibilă destinţie e meciurilor din returul sezonului 2009-2010.

Nu este prima oara când oltenii iau în calcul stadionul “Parc” din Caracal pentru disputarea partidelor de pe teren propriu. Şi anul trecut se prefigura ca returul să fie jucat în oraşul minunilor. Au fost făcute lucrări într-un timp record de către primăria Municipului Caracal pentru ca micuţul stadion sa poată susţină meciuri din Liga I, dar, în ultim moment, craiovenii au renunţat la această posibilitate şi au ales stadionul ce a aparţinut echipei Extensiv Craiova.

Se pare că acest lucru i-a iritat destul de mult pe caracaleni, care, în acel moment au jurat ca niciodată nu vor mai fi de acord ca FC Craiova să joace pe stadionul lor.

Unde va juca până la urma Craiova vom afla în curând. Dar este extrem de trist faptul ca o echipă care surprinde în mod plăcut pe zi ce trece se află într-o asemenea situaţie

One thought on “Culmea oltenilor :)

  • May 11, 2009 at 17:02
    Permalink

    Pacat de Stadionul de la Craiova… arata chiar bine cu noul gazon si noua tribuna oficiala…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *